با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
هنگامی که می خواهید برای وب سایت خود در گوگل رنکینگ بالاتری دریافت نمایید، برخی از چیزها وجود دارد که شما نیاز دارید به آنها خوب فکر کنید.
آنچه می خواهیم به شما در این مقاله ارائه کنیم، نه تنها نکاتی برای دریافت رنکینگ بالا در وب سایت است، بلکه مواردی است که باعث افزایش درآمد از طریق وب سایت تان خواهد شد.
- برای مردم بنویسید نه ماشین آلات
در حالی که می دانید محتوا کلید موفقیت در بهینه سازی وب سایت در موتور جستجو است، بسیار حائز اهمیت است که به یاد داشته باشید، در نهایت محتوا را برای افراد تهیه می کنید نه برای ماشین ها، دستگاه ها و ربات های موتور جستجو. مطمئنم که بارها در این مورد بیش از حد نیز شنیده اید که باید محتوایی با کیفیت بالا – قابل خواندن و آموزنده در وب سایت تان ایجاد نمایید.
اگر این کار را انجام دهید مطمئناً خوانندگان خود را بدست آورده و کلیک های آنها را بر روی صفحات وب سایت تان خواهید داشت و اگر این کار را انجام ندهید در واقع انرژی خود را هدر داده اید. اگر به دنبال یک راه حل بلند مدت هستید پس باید به خاطر داشته باشید که در پایان کیفیت بر کمیت پیروز خواهد شد.
چیز دیگری که به شما ارائه می شود این است که اجازهء ایجاد کسب و کار آنلاین را به شما داده و یا بدون هچ تکیه ای بر روی گوگل می توانید ترافیک سایت خود را داشته باشید؛ مانند مطالب ارسالی به وبلاگ ها و مطالب ارسالی به تالارهای گفتگو
- ایجاد ارتباط با مخاطبین
از وب سایت های آموزشی و یا سازمان های غیر انتفاعی بخواهید که با مطالب وب سایت شما لینک ایجاد نمایند. موتورهای جستجو نگاه مناسب و مطلوبی به وب سایت هایی دارند که به منابع معتبری لینک می شوند. ارائه اطلاعات مفید و با کیفیت بالا که باعث جلب نظر وب سایت های قابل اعتماد می شود، باید از ویژگی های وب سایت شما باشد. کلمه کلیدی در اینجا قابل اعتماد بودن و شاید قابل خواندن بودن وب سایت ها باشد.
ما در مورد ارسال مقالات به سایت و یا ارسال آن به دایرکتوری ها صحبت نمی کنیم؛ ما به طور کلی در مورد ایجاد محتوا که سازمان ها و نهاد های مختلف آن مطالب را مفید و ارزشمند بدانند صحبت می کنیم.
- اضافه کردن مطالب به صورت روزانه
وب سایت ها نیاز به این دارند که به طور منظم با مطالب جدید و صفحات جدید به روزرسانی شوند تا کمک زیادی در بهینه سازی آنها در موتورهای جستجو باشد. کلمات کلیدی در اینجا نقش بزرگی را ایفا می نمایند و به وب سایت شما کمک می کنند تا آن را توسعه دهید.
اگر در مورد موضوعات عمومی مطالبی می نویسید، بسیار بسیار ساده در میان سیلی از مطالب عمومی در اینترنت گم خواهید شد.
مطمئناً تمایلی ندارید که وب سایت شما رتبه پائینی در موتورهای جستجو دریافت نماید. مطالب و محتوای وب سایت خود را با ایجاد لینک با وب سایت هایی با رنکینگ بالا به صورت منظم همیشه تازه نگه دارید. درست همانطور که می خواهید سایت های بزرگ، بک لینک های مناسبی با شما داشته باشند، سایت های دیگر نیز تمایل به ایجاد لینک با وب سایت های معتبر دارند.
- آنچه دیگران می دانند را بیاموزید
فراموش نکنید که باید به بررسی رقبای خود در امر سئو بپردازید باید ببینید رقبای شما از چه تکنیک هایی استفاده می کنند تا به رتبه های بالا در موتور جستجو می رسند؛ تا کمکی برای بالا رفتن رنکینگ وب سایت شما باشد. از موفقیت های آنها بیاموزید، روش های موفقیت آمیز آنها در امر سئو سایت را در وب سایت تان گسترش داده و یا منطبق نمایید.
- کمی Html یاد بگیرید
فراموش نکنید که موتورهای جستجو انسان نیستند! باید از Html استفاده کنید تا آنها بتوانند مطالب و محتوای سایت شما را بخوانند و مزیت بیشتری نسبت به رقبای شما برای وب سایت تان در نظر بگیرند. استفاده از دیگر زبان های برنامه نویسی نیز بسیار مفید می باشد و شاید حتی لازم و ضروری باشد اما همیشه html به عنوان Back up به موتورهای جستجو اطلاعات لازم و ضروری وب سایت تان را ارائه خواهد کرد.
- ترکیب تاکتیک ها
هنگامی که بحث بازاریابی، لینک بیلدینگ و تبلیغات و یا هر متد دیگری که شما استفاده می کنید در میان باشد، نیاز به این است که همیشه ترکیبی از این استراتژی ها را در وب سایت تان به کار ببرید. نه تنها باید برای وب سایت تان تبلیغات اینترنتی انجام دهید، بلکه باید از طریق خود وب سایت تان بازاریابی انجام دهید.
آنچه شما می خواهید اتفاق بیافتد این است که افراد زمان بیشتری در وب سایت شما صرف نمایند و بر روی لینک های وب سایت تان کلیک کنند. هر دوی این موارد قابل اندازه گیری هستند. در Bounce rate می توانید آمار میزان ورود افراد به صفحات و خروج بلافاصلهء آنها را بررسی نمایید. بعضی وب سایت ها Bounce rate زیر ۲۰٪ دارند اما در صورتی که به طور متوسط بالای ۳۰٪ باشد در واقع وب سایت شما به خوبی عمل کرده است.
چیزی که دربارهء آن صحبت می کنیم در واقع افزایش سود کلی و موفقیت در وب سایت در طول یک سال است. باید کمی در مورد بهینه سازی صفحات داخلی یا on-page SEO یاد بگیرید؛ برای بهینه سازی بهتر وب سایت شما در موتور جستجو، باید در تگ های عنوان در هر مطلبی از کلمات کلیدی در آن استفاده نمایید.
اکثر موتورهای جستجو نسبت به دیگر انواع مطالب اهمیت بیشتری به عنوان می دهند. این موضوع بدان معنی است که استفاده از کلمات کلیدی موثر در تگ عناوین یکی از بهترین روش ها برای دریافت ترافیک وب سایت از طریق موتورهای جستجو است.
- یادگیری شیوه های مناسب لینک بیلدینگ
هنگامی که پیوند لینک به صفحهء اصلی وب شما از دیگر بخش های وب سایت شما برقرار می شود، باید اطمینان حاصل فرمایید که پیوند شما به نام دامنه لینک شود و نه به /index.html/ و یا دیگر چیزهایی که در پایان آدرس قرار دارد.
به جای گیج کردن موتورهای جستجو با داشتن دو یا چند صفحهء اصلی جداگانه مانند /index.html/ ،به موتورهای جستجو در تشخیص نام دامنه تان به عنوان Anchor text کمک کنید تا صفحهء اصلی وب سایت شما در بالاترین رتبه صفحهء نتایج موتور جستجو قرار گیرد.
- استفاده از خدمات رایگان در وب سایت
این امر به خوبی در وب سایت تان کار می کند.وب سایت شما نیاز به چیزهایی برای ارائه به صورت رایگان به مخاطبین دارد. آنچه شما سریع یاد می گیرید آن است که بعد از انجام این کار باید چیزهای رایگان زیادی برای ارائه در وب سایت داشته باشید. بهترین راه برای گرفتن خدمات رایگان در وب سایت، عضویت در سایت ها می باشد. برخی از آنها بسار خوب است اما سایت های عضویتی وجود دارد که واقعاً خدمات با کیفیتی ارائه می کنند.
. لرزاندن پنجره ها
فرض کنید چندین پنجره مختلف را به طور همزمان در محیط ویندوز باز کردهاید. در نسخههای پیشین ویندوز برای اینکه این پنجرهها را ببندید، ناچار بودید تک تک پنجرهها Close یا Minimize کنید. اما با استفاده از این قابلیت جدید در ویندوز 7 که Aero Shake نام دارد، کافی است تا پنجرهای که قصد دارید آن را باز نگه دارید را گرفته و با استفاده از ماوس کمی آن را بلرزانید. خواهید دید که سایر پنجرهها Minimize خواهند شد. با انجام مجدد این کار پنجرههای کوچک شده مجدداً بازیابی خواهند شد. به این قابلیت در این ترفند به تفصیل پرداخته شده است.
2. لیست پرش
یکی از قابلیتهای فوقالعادهای که در ویندوز 7 اضافه شده است و باعث صرفه جویی زیادی در وقت میشود «لیست پرش» یا Jumplist است. شما توسط برنامههای نصب شده بر روی ویندوز فایلهای مختلفی را فراخوانی میکنید. به عنوان مثال توسط نرم افزارهای Player، فایلهای موزیک را اجرا میکنید. یا توسط نرم افزار Notepad فایلهای متنی را باز میکنید. اکنون با استفاده از «لیست پرش» میتوانید به آخرین فایلهای باز شده توسط نرم افزارهای مختلف دسترسی داشته باشید بدون اینکه نیاز به اجرای اولیه برنامه مربوطه باشد. برای دسترسی به «لیست پرش» کافی است بر روی آیکن برنامه در Taskbar راست کلیک کنید تا آخرین فایلهای فراخوانده شده توسط این نرم افزار برایتان لیست شود. همچنین میتوانید در منوی Start، با کلیک بر روی فلش موجود در کنار هر برنامه به «لیست پرش» مربوط به آن برنامه دسترسی پیدا کنید.
3. توسعه پیش نمایش پنجرهها
در ویندوز ویستا، با عبور ماوس از روی پنجرههای Minimize شده در Taskbar، پیش نمایشی از پنجرهها در یک سایز کوچک نمایش داده میشد. اکنون در ویندوز 7 این قابلیت توسعه داده شده است. به طوری که با قرار دادن ماوس بر روی پیش نمایش (ترفندستان) امکان بستن آن نیز وجود دارد. همچنین پنجرههای چندگانه دارای چندین پیش نمایش هستند و علاوه بر آن با استفاده از کلید ترکیبی Win+T امکان گردش میان پیش نمایشها وجود دارد.
4. مرتبسازی پنجرهها در صفحه به روشی جدید
یکی از قابلیتهای جالبی که در ویندوز 7 شاهد هستیم امکان منظم کردن و تغییر اندازه پنجرهها در محیط ویندوز به شکلی جالب و ساده است. کافی است یک پنجره را با استفاده از ماوس بگیرید، سپس آن را به بالای صفحه مانیتور بکشید، پس از پدیدار شدن یک هاله، با رها کردن ماوس، پنجره کل صفحه را اشغال میکند. همچنین اگر پنجره را به منتهی الیه سمت راست یا چپ مانیتور بکشید و آن را رها کنید، پنجره نیمی از صفحه را اشغال میکند.
5. ویندوز XP در ویندوز 7
یکی از مشکلاتی که کاربران در ویندوز ویستا زیاد با آن سر و کار داشتند عدم اجرای برخی برنامههای سازگار با ویندوز XP در محیط ویندوز ویستا بود. مایکروسافت در ویندوز 7 چارهای برای این مشکل پیدا کرده است. با استفاده از XP Mode شما میتوانید به طور مجازی ویندوز XP را در دل ویندوز 7 داشته باشید و با استفاده از آن هر برنامه سازگار با XP را همانند گذشته اجرا کنید. برای استفاده از XP Mode شما ابتدا بایستی نرم افزاری به نام Windows Virtual PC را دانلود و نصب کنید. سپس XP Mode را در درون آن اجرا نمایید. برای دانلود این دو میتوانید از http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx اقدام نمایید.
6. یک راه ساده و سریع برای تنظیم صفحات نمایش چندگانه
آیا تاکنون پیش آمده که کامپیوتر خود را به بیش از یک مانیتور یا پروژکتور متصل نمایید؟ در ویندوز 7 تنظیم این صفحان نمایش چندگانه در یک ثانیه امکان پذیر است! کافی است کلیدهای ترکیبی Win+P را فشار دهید و تنظیمات صفحه نمایش را اعمال نمایید.
7. رابط کاربری بهتر در خصوص دستگاههای جانبی متصل به کامپیوتر
در ویندوز 7، پس از کلیک (ترفندستان) بر روی منوی Start بخش جدیدی به نام Devices and Printers به چشم میخورد. در این بخش دستگاههای متصل به کامپیوتر اعم از پرینتر و حافظههای قابل حمل با تصویر مرتبط به هر کدام وجود دارد. با راست کلیک بر روی هر یک از دستگاهها امکانات منحصر به فردی نظیر آپدیت و تنظیمات قابل دسترسی است.
8. ویرایش محدوده اطلاع رسانی
در ویندوز XP و ویندوز ویستا در سمت راست محیط Taskbar محدودهای به نام اطلاع رسانی یا Notification Area وجود داشت. این محدوده در ویندوز 7 هم وجود دارد اما با انعطافی بسیار بیشتر که میتوان این محدوده را ویرایش و یا حتی حذف کرد. بر روی فضای خالی از این محدوده راست کلیک کنید و Customize notification icons را انتخاب نمایید. در این پنجره میتوانید نمایش یا عدم نمایش آیکنهای مربوط به هر نرم افزار را تعیین کنید. علاوه بر آن با کلیک بر روی Turn system icons on or off میتوانید نمایش یا عدم نمایش آیکنهای مربوط به خود ویندوز نظیر ساعت ویندوز را تنظیم نمایید.
9. ضبط کننده قدم به قدم مشکلات
یکی دیگر از قابلیتهای کاربردی جدید در ویندوز 7 «ضبط کننده قدم به قدم مشکلات» یا Problem Steps Recorder است. با استفاده از PSR شما میتوانید مشکلات موجود در ویندوز خود را به صورت قدم به قدم با استفاده از تصویر ذخیره نمایید و آن را جهت دریافت کمک در اختیار دیگران قرار دهید. این قابلیت در این ترفند به تفصیل بررسی شده است.
10. ذرهبین جدید
Magnifier یا ذرهبین در ویندوز XP و ویستا نیز وجود داشت، اما در ویندوز 7 با یک ذرهبین حرفهای طرف هستیم. برای دسترسی به ذرهبین در منوی Start عبارت Magnifier را وارد نموده و Enter بزنید. در Magnifier جدید شما میتوانید درصد بزرگنمایی را تعیین کنید. علاوه بر آن 3 حالت بزرگنمایی خواهید داشت. Full Screen که حالت تمام صفحه است و کل صفحه بزرگ خواهد شد که با حرکت ماوس کل صفحه درگیر خواهد بود. نوع دیگر حالت Lens است که یک صفحه کوچک با ماوس همراه خواهد شد که تمام بزرگنمایی در این صفحه رخ میدهد و عملکردی دقیقاً مشابه یک ذرهبین خواهد داشت. آخرین حالت Docked است که یک صفحه ذرهبینی در بالا یا هر قسمت دیگری از صفحه به صورت ثابت قرار خواهد داد و تصاویر بزرگ شده در آن پدیدار خواهند شد. از Magnifier جهت کاربردهای آموزشی استفاده میگردد.
11. یک راه جدید برای مشاهده فایلهای صوتی و تصویری
Windows Media Player در ویندوز 7 بسیار توسعه پیدا کرده است. عمدهترین پیشرفت آن باز شدن یک پخش کننده کوچک به هنگام پخش فایلهای صوتی و تصویری است. پیشنهاد میشود پیش از این که Player جدیدی را برای استفاده بر روی ویندوز نصب کنید، این ظاهر کاربر پسند Windows Media Player در ویندوز 7 را امتحان کنید.
12. عملیات به اشتراک گذاری در شبکههای خانگی
در ویندوز ویستا و سایر نسخههای ویندوز، ساخت شبکههای خانگی و به اشتراکگذاری منابع کاری دشوار بود. اما با استفاده از Wizard جدید موجود در ویندوز 7 به نام Homegroup شما میتوانید فولدرهایی که قصد به اشتراکگذاری آنها را دارید را انتخاب کنید. سپس رمز عبوری که دریافت میکنید را در کامپیوتر دیگر وارد نمایید تا به همین سادگی عملیات به اشتراکگذاری صورت بگیرد. اما نکتهای که وجود دارد این است که تنها کامپیوترهای دارای ویندوز 7 میتوانند چنین کاری را صورت دهند. جهت دسترسی به این قابلیت عبارت Homegroup را در منوی Start وارد کنید و Enter بزنید.
13. اجرای مستقیم فایل صوتی و تصویری از یک کامپیوتر دیگر
با استفاده از قابلیت جدیدی (ترفندستان) که در ویندوز 7 وجود دارد، در کامپیوترهای تحت شبکه Homegroup، نرم افزار Windows Media Player این امکان را به شما میدهد که فایل صوتی و تصویری مستقیماً از یک کامپیوتر اجرا شده و توسط اسپیکر کامپیوتر دیگر متصل به شبکه پخش شود! به عنوان مثال اگر یک لپتاپ و یک PC را شبکه کردهاید، از این پس میتوانید فایلهای موزیک موجود در لپتاپ را به وسیله اسپیکرهای کامپیوتر رومیزی با صدای بلند گوش کنید!
14. یک مرکز امنیتی جدید
Action Center نام محیط امنیتی جدیدی است که در ویندوز 7 گنجانده شده است. در محیط Action Center اطلاع رسانیهایی نظیر آپدیت ویندوز، آپدیت آنتی ویروس، یادآوری پشتیبانگیری و نظایر آن درج میگردد. برای دسترسی به آن در منوی Start عبارت Action Center را وارد نموده و Enter بزنید.
15. سنجاق کردن برنامهها به Taskbar
در ویندوز 7، میتوانید جهت دسترسی سریعتر به برنامهها آنها را در Taskbar سنجاق کنید. به طوریکه همواره در محیط Taskbar حضور داشته باشند و حتی با بستن برنامه نیز از Taskbar خارج نشوند. برای این کار کافی است بر روی آیکن برنامه در Taskbar راست کلیک کنید و Pin this program to taskbar را انتخاب کنید.
16. توسعه استفاده از قابلیتهای لمسی
این قابلیت به طور خاص مختص به صفحه نمایشهای لمسی است. در صورتی که از یک صفحه نمایش لمسی استفاده میکنید با نصب ویندوز 7 یک تجربه شیرین از کار با دست و ویندوز 7 خواهید داشت! Taskbar بزرگتر و آیکنهای مربع شکل باعث راحتی کار با دست خواهند شد. علاوه بر آن اگر از Macbookها که از قابلیت Multi Touch نیز پشتیبانی میکنند استفاده کنید همه چیز فوق العادهتر خواهد شد! چرا که میتوانید پنجرهها را با دو انگشت بگیرید و اندازه آنها را کوچک و بزرگ کنید. درست همانند آیفون! (ترفندستان)
17. رایت فایلهای ISO
همان طور که احتمالاً میدانید فایلهای Image مربوط به DVDها که در اصل فایلهای فشرده آماده رایت بر روی DVDها هستند با فرمت ISO وجود دارند. نرم افزارهایی نظیر Nero کار رایت آنها را بر روی DVD صورت میدهند. اما از این پس با استفاده از ویندوز 7 نیازمند هیچ برنامه جانبی نخواهید بود. کافی است بر روی فایل ISO خود دوبار کلیک کنید تا پنجرهای به نام Windows Disk Image Burner باز شود و از طریق آن فایل Image خود را بر روی DVD به سادگی رایت کنید.
18. سنجش رنگ صفحه نمایش
در ویندوز 7 قابلیتی به نام Display Color Calibration اضافه شده است که کار اصلی آن سنجش میزان درستی رنگهای نمایش داده شده بر روی صفحه است. به عنوان مثال یک HDTV را به کامپیوتر خود وصل کردهاید و قصد دارید تا به بیشترین کیفیت ممکن دست پیدا کنید. برای دسترسی به این قابلیت در منوی Start عبارت Display Color Calibration را وارد نموده و Enter بزنید.
در این شرایط با یک ابزار جانبی میتوان به هر آن چیزی که بر روی ویندوز شما در حال فعالیت است، پی برده و در نتیجه رد ویروس را گرفت.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از ایتنا، به گفته کارشناسان در ابتدا نیازمند یک ابزار کم حجم و قابل حمل به نام Autoruns هستیم، کار این برنامه نمایش تمامی نرمافزارها، فایلهای Dll ،Codecها و سایر فایلهای اجرایی ویندوز است.
ابتدا Autoruns را با حجم تقریبی ۶۰۰ کیلوبایت از آدرس زیر در سایت مایکروسافت دانلود کنید:
پس از دانلود فایل، آن را از حالت فشرده خارج کرده و برنامه را با دو بار کلیک بر روی فایل autoruns.exe اجرا کنید.
پس از اجرای برنامه برروی دکمه Agree کلیک کنید تا وارد محیط برنامه شوید، این برنامه دارای چندین تب است که در هر تب فایلهای اجرا شده مربوط به هر مورد قابل مشاهده است.
در تب Everything تمامی برنامهها و فایلهای فعال قابل مشاهده هستند، روش کار کلی نرمافزار به این صورت است که اگر میخواهید یک نرمافزار و یا فایل، تنها در راهاندازی مجدد سیستم اجرا نشود تیک کنار آن را بردارید، دقت کنید که در همان لحظه فعالیت برنامه متوقف نمیشود و پس از اولین Restart سیستم، فایل اجرا نخواهد شد.
اما اگر میخواهید که فایل به هیچ وجه اجرا نشود و کاملا از لیست Autoruns پاک شود بر روی آن راست کلیک کرده و سپس Delete را انتخاب کنید.
برای پی بردن به برنامههای ویروسی و تفکیک آنها از برنامههای مربوط به ویندوز و برنامههای سالم دیگر، ذکر چند نکته ضروری است:
اصولا برنامههایی که در ستونهای Publisher و Description دارای اطلاعاتی نباشند بسیار مشکوک به ویروس هستند، چرا که دارای هویت نیستند.
اگر نام برنامه برای شما آشنا بوده با اطمینان نمیشود گفت که ویروس نیست. در بیشتر مواقع ویروسها با نامهایی ظاهر میشوند که بخشی از تشکیلات ویندوز تصور میشوند، مانند Diskfix ،SearchHelper و ….
ویروسها معمولاً در تب Logon قرار میگیرند (اما نه همیشه!)، پس همواره به تاریخ ایجاد و تغییر فایل ها که در Properties هر فایل در قسمت Modified درج می شود توجه کنید، اگر تاریخ ایجاد آن به چند روز پیش برگردد، باید تا حد زیادی به آن مظنون شوید.
به مسیر فایل نیز نگاه کنید، در اکثر مواقع ویروسها در مسیر C:WINDOWS و یا C:WINDOWSsystem۳۲ ذخیره میشوند. به آیکون فایل در سمت چپ نام برنامه نیز نگاه کنید، ویروسها معمولا دارای آیکونهای ویندوزی آشنا هستند.
در پایان اگر هنوز مشکوک هستید برروی آیتم مورد نظر در نرمافزار راست کلیک کرده و برروی گزینه Search Online کلیک کنید تا هویت فایل به صورت آنلاین از طریق اینترنت بررسی شود. وقتی شما مطمئن شدید که مظنونتان ویروس است به ترتیب زیر عمل کنید؛
آیتم مورد نظر را در نرمافزار Autoruns پاک (Delete) کنید.
پروسههای مربوطه را در Task Manager با فشردن کلید End Proccess قطع کنید.
فایلهای EXE و یا DLL که مسیرشان را قبلاً مشاهده کردید، پیدا و پاک کنید و یا به صورتی قرنطینه کنید که نتوانند به صورت خودکار اجرا شوند؛ سیستم را Restart کنید.
هم چنین پس از Restart سیستم موارد زیر را چک کنید:
در نرمافزار Autoruns ببینید که آیتمهای مورد نظر دوباره برگشتند یا خیر.
در Task Manager ببینید پروسههای مربوط به ویروس وجود دارند یا نه.
آیا رفتارهایی که شما را به ویروسی بودن سیستمتان مظنون کرد هنوز وجود دارند؟ (مانند ارورهای مختلف).
اگر پاسخ سوالهای بالا منفی باشد باید خوشحال باشید که خودتان بدون آنتی ویروس سیستمتان را پاکسازی کردید!
1- لحظهای با خود فکر کنید آیا صرف مدت زمان طولانی پای اینترنت به نفع شماست یا به ضررتان؟ و آیا هزینه آن مقرون به صرفه است؟ باور کنید مسنجرها همیشه آنلاین هستند، سرویسدهندههای دوستیابی و گروههای دستهجمعی همیشه هستند و بهتر هم خواهند شد، سایتهای تفریحی همیشه برقرار خواهند بود و...
2- به جسم و روانتان استراحت بدهید. استفاده زیاد از رایانه چشمان شما را ضعیف، ناراحتی در قسمتهای مچ دست، انگشتان، ستون فقرات و گردن و پاها را بیشتر میکند و رفتاری یک بُعدی و گوشهگیر به شما میدهد و حتی اعتماد به نفس شما در زندگی اجتماعی را نیز دستخوش تغییر قرار میدهد. پس از هر 30 دقیقه کار با رایانه برخیزید و کمی راه بروید. برای استراحت دادن به چشمانتان، در محیطی روشن کار کنید و هنگام کار با رایانه هر 10 دقیقه به محلی خیره شوید، کمی پلک بزنید و بعد شروع به کار کنید.
3- برای اوقات فراغت خود برنامهریزی کنید و سعی کنید در این برنامهریزی زمان استفاده از اینترنت را در اولویتهای پایینتر قرار دهید.
4- با دوستان خود قرار ملاقات بگذارید و به تفریحهای دستهجمعی روی بیاورید. تفریحهای دسته جمعی باعث میشود تا شما رفتار اجتماعی صحیح را جایگزین رفتار گوشهگیری ناشی از حضور طولانی مدت در اینترنت کنید.
5- از اماکن دیدنی و تفریحی محل زندگی خود استفاده کنید، اما نه از روی گوگل ارث!
6- شبها زود بخوابید. وقت خودتان را صرف دانلود رایگان نکنید تا صبح بتوانید با نشاط کامل به برنامههای اوقات فراغت خود برسید. اگر شاغل هستید شغل خود را به خاطر شب زندهداری اینترنتی به خطر نیندازید.
7- ورزش کنید. به باشگاههای ورزشی مراجعه و در یک رشته مورد علاقه ثبتنام کنید. اگر نمیخواهید هزینهای پرداخت کنید کمی نرمش و پیادهروی کنید.
8- مطالعه کنید. جدیدترین کتابهای مورد علاقه خود را از کتابخانهها و کتابفروشیها تهیه کرده و بخوانید. اما سعی کنید پیرامون کامپیوتر و اینترنت نباشند!
اهي اوقات هنگامي که با ويندوز کار مي کنيد ناگهان پنجره Dial up خود به خود باز مي شود . دليل اين امر آن است که يک برنامه مي خواهد به اينترنت متصل شود. با زياد بودن مقدار برنامه ها و اينکه هر کدام از آنها مي خواهند براي به روز شدن به اينترنت متصل شوند دردسر ساز است.
براي حذف اين کارها به اين طريق عمل کنيد:
بر روي My computer کليک راست کنيد و Manage را انتخاب نماييد. در پنچره اي که باز مي شود Services and Applications و سپس Services را انتخاب کنيد.
در قسمت سمت راست Remote Access auto Connection Manager را بيابيد و بر روي آن دو بار کليک کنيد.
حال در پنجره باز شده در قسمت startup (وسطهاي پنجره است) از ميان گزينه هاي هاي موجود Disable را انتخاب کنيد.