پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 561
نویسنده : Alireza

قصد داریم تا هم اکنون یک شوخی بامزه در داخل نرم افزار اینترنت اکسپلورر را به شما معرفی کنیم. شما میتوانید با استفاده از یک کد جاوا تمامی عکسهای درون صفحه مورد نظر خود را به پرواز در آورده و حرکات آنها را به دور هم ملاحظه کنید! به نوعی یه رژه دسته جمعی و منظم در پادگان بزرگ اینترنت اکسپلورر! و حتی یک رقص مدور زیبا توسط عکسها! امتحان کردن این ترفند خالی از لطف نخواهد بود.

برای انجام این کار:

در همین صفحه دنیای ترفند که هستید یا هر صفحه مورد نظر دیگر ، کافی است کد زیر را به شکل صحیح و کامل در داخل Address Bar ( نوار آدرس بالای مرورگر ) Copy و Paste کنید ، سپس دکمه Enter را بزنید:
javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void(0);


لازم به ذکر است که این ترفند بر روی مرورگرهای اپرا و فایرفاکس نیز تست شده و 100% جواب میدهد.
تنها دقت کنید کد را به شکل کامل کپی کنید ؛ بدون هیچ نقصی 




شش ترفند برای یافتن افراد دیگر در Twitter
نوشته شده در چهار شنبه 13 دی 1398
بازدید : 516
نویسنده : Alireza

"الان دارید چه کار می‌کنید؟!" آری، همین یک جمله کوچک پنجره جدیدی را رو به دنیای وب باز کرده است! سایت Twitter.com امروزه یکی از محبوب‌ترین راه‌های برقراری ارتباط با افرادی است که دوست داریم بیش‌تر در رابطه با آن‌ها بدانیم و اوضاع لحظه به لحظه آن‌ها را دنبال کرده و در عین حال نیز با نوشتن شرح حال خود در 140 حرف ناقابل دیگران را در جریان وضعیت فعلی خود قرار دهیم. این سایت که هر روزه چیزی در حدود 5 تا 10 هزار کاربر جدید به آن افزوده می‌شود، در حال حاضر دارای چندین میلیون کاربر است که جستجو برای یافتن یک فرد مشخص از میان این همه کاربر کار بسیار مشکلی است. البته این تمام مشکل نیست و اصل ماجرا از زمانی آغاز می‌شود که شخصیت محبوب شما با نام دیگری به جز آنچه شما می‌دانید به توئیت کردن مشغول است و این موضوع اهمیت جستجوهای پیشرفته در این سایت را نشان می‌دهد. به همین دلیل امروزه راه‌های فراوانی جهت شناسائی افراد در این سرویس ارائه گردیده است. در این ترفند به‌ طور مختصر به شش نمونه از موفق‌ترین و محبوب‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم.

http://twitter.com/invitations

این سرویس که در حقیقت همان گزینه Find People در خود سایت توئیتر است، سر راست‌ترین و در دسترس‌ترین راه برای یافتن افراد است. این گزینه که مدتی بود به دلایل فنی از لیست گزینه‌های سایت حذف گردیده بود، اینک دوباره با همان ظاهر ساده و کارای خود ظاهر گردیده است.
از مشکلات پیش روی این موتور جستجو عدم پشتیبانی کامل از زبان فارسی برای توضیحات مقابل نام اشخاص و محدود نمودن جستجو به user name و نام افراد است؛ از این گذشته جستجو در این سرویس برای نام‌های معمول نتایج طولانی حاصل می‌کند که برای یافتن شخص مورد نظر می‌بایست مدت‌ها در آن وقت صرف کرد. بهترین کاربرد این جستجو زمانی است که نام مشخص یک فرد را در اختیار داریم.

http://crazybob.org/twubble

این سایت که نام آن ترکیبی از Bubble و Twitter است یکی از بهترین سرویس‌های فعلی به حساب می‌آید. با ورود به این سایت با دکمه "Find Some Friends" روبرو می‌شویم که با فشردن آن، سایت با جستجو در میان اسامی موجود در لیست شخصی شما و ترکیب اشخاص موجود در لیست دیگران نهایتأ صفحه‌ای را پیش روی شما می‌گذارد که در آن بیشترین اشخاص مشترک موجود در لیست تمامی افراد به نمایش گذاشته می‌شود.
به معنای دیگر Twubble با کاویدن افراد مشترک موجود در لیست‌های مختلف، محبوب ترین اسامی را که شما نیز احتمالا به دنبال کردن آن‌ها متمایل خواهید بود مشخص می‌نماید.

http://mrtweet.net

عملکرد این سایت تشابه فراوانی با Twubble دارد با این تفاوت که شما را در انتظار طولانی برای آنالیز محتوای توئیت نگذاشته و نتایج را به صورت یک لینک به صفحه پیغام‌های شما (Messages) ارسال می‌کند.
نحوه عملکرد این سایت اینگونه است که در ابتدا می‌بایست توئیت آن را (که با یک آیکون کاملا بزرگ در وسط صفحه مشخص شده است) دنبال (Follow) نمائید. سپس و پس از چند لحظه (شاید هم چند ساعت)، نتیجه بررسی‌ها ارسال می‌گردد. در لینک ارسال شده این سایت دو گزینه دیده می‌شود که یکی افرادی است که شما به احتمال قوی تمایل به دنبال کردن آن‌ها دارید و دیگری افرادی است که در لیست Followerهای شما بوده و در درجه‌ای از اهمیت قرار دارند که شما آن‌ها را دنبال نمائید.
نکته جالب توجه در این هر دو لیست این است که هنگام نمایش افراد، مشخصات عمومی آن‌ها نظیر تعداد Following و Followerها، نام سایت و از همه جالب تر تعداد متوسط توئیت کردن آن‌ها در روز به نمایش در می‌آید. از دیگر موارد قابل توجه و البته نه چندان کاربردی Mr. Tweet امکان Follow کردن اتوماتیک تمامی نتایج این لیست است که البته زیاد جالب به نظر نمی‌رسد.

http://www.twitterlocal.net

یکی از جالب‌ترین جستجوهای مورد درخواست از سوی کاربران Twitter که بطور پیش فرض و توسط خود سایت قابل انجام نیست امکان جستجوی مکانی افراد است. قابلیتی که به اشخاص، امکان یافتن افراد در مجاورت یک منطقه مشخص را می‌دهد.
شیوه انجام این عملیات در TwitterLocal به دو صورت قابل انجام است که اولی از روی Zip Code و دومی از روی نام منطقه است. از دیگر موارد جالب این جستجو امکان محدود نمودن آن به فاصله 1 تا 20 مایلی منظقه مورد نظر است. از مشکلات پیش روی این سرویس وابسته بودن آن به اطلاعات وارد شده کاربران در لحظه ثبت نام است (راه دیگری هم وجود دارد؟) که به همین علت نتایج جستجو آنچنان دقیق و مورد استناد نیست.

http://www.chrisfinke.com/twitslikeme

سرویسی است که با وارد کردن user name در آن بلافاصله افراد با علائق نزدیک به نمایش در می‌آید. شیوه مورد استفاده توسط این سایت البته مشخص نیست، ولی آنچه مسلم است با توجه به محتوای پست‌های آخر افراد تصمیم‌گیری انجام می‌شود که ناگفته پیداست که نمی‌توان حساب ویژه‌ای در مورد محتوای فارسی در آن کرد.

http://twitterpacks.pbwiki.com

این سایت با تشکیل چند Wiki متفاوت در رابطه با موضوعات مختلف و دسترسی آزادانه به محتوای این ویکی‌ها سعی در مجتمع نمودن افراد طبق خواسته‌های آن‌ها دارد. از ویکی‌های قابل اشاره در این سایت می‌توان به دسته‌بندی موضوعی، دسته‌بندی مکانی و دسته‌بندی بر اساس کمپانی اشاره کرد. 




نحوه لینک دادن به قسمت خاصی از یک ویدئو در Youtube
نوشته شده در چهار شنبه 13 دی 1398
بازدید : 720
نویسنده : Alireza

اگر با وب‏سایت YouTube.com آشنایی داشته باشید، حتماً می‏دانید به هنگام اجرای ویدئو، زمان سپری شده از ویدئو و همچنین زمان باقی مانده از آن در پایین ویدئو درج می‏گردد. حال فرض کنید قصد دارید لحظه خاصی از یک ویدئو را به دوست خود نشان دهید و یا آن را در وبلاگ خود درج کنید. به عنوان مثال در یک ویدئو چند دقیقه‏ای، از دقیقه 1 و ثانیه 20 ویدئو، مد‏ نظر شماست و قصد دارید آن را به اشتراک بگذارید. چه می‏کنید؟ آیا لینک ویدئو را درج می‏کنید و توضیح می‏دهید که لطفأ فلان لحظه ویدئو را مشاهده کنید؟ کار بسیار ساده‏تر است! با استفاده از این ترفند می‏توانید مستقیمأ به ثانیه مورد نظر از ویدئو لینک بدهید. پس از کلیک بر روی لینک و باز شدن صفحه، ویدئو از ثانیه‏ای که مد نظر شماست پخش می‏شود.

برای انجام این کار:

کافی است در انتهای آدرس ویدئو عبارت t=MMmSSs# را وارد نمایید.
دقت کنید در عبارت بالا منظور از MM، دقیقه مورد نظر و منظور از SS ثانیه مورد نظر در ویدئو است.

برای درک بیشتر اجازه دهید مثالی بزنیم.
فرض کنیم ویدئویی داریم با این لینک:
http://www.youtube.com/watch?v=WHKrEYcLQvM

قصد داریم ثانیه 13م از فیلم را لینک کنیم. برای اینکار در انتهای آدرس عبارت t=0m13s# را وارد می‏کنیم (دقیقه 0 و ثانیه 13).
حاصل این خواهد شد:
http://www.youtube.com/watch?v=WHKrEYcLQvM#t=0m13s

با وارد کردن آدرس فوق در مرورگر خواهید دید ویدئو از ثانیه 13 شروع به پخش می‏کند.

یا مثال دیگری، لینکی به این شکل داریم:
http://www.youtube.com/watch?v=PjDw3azfZWI

قصد داریم دقیقه 31 و ثانیه 8م ویدئو را که لحظه مورد نظر ماست را لینک کنیم. در انتهای لینک t=31m08s# را وارد می‏کنیم. 




بازدید : 488
نویسنده : Alireza

در ویندوز XP Pro درحالت پیش فرض Packet Scheduler سیستم را به ۲۰ % از پهنای باند یک اتصال به اینترنت محدود می کند. یعنی اگر شما این تنظیمات را تغییر ندهید قادرید از ۲۰ درصد پهنای باند اتصالتان به اینترنت بهره ببرید.
اما برای اینکه بتوانید از ۱۰۰ درصد پهنای باندتان استفاده کنید و سرعت بالاتری را در اتصال به اینترنت تجربه نمایید چه باید بکنید؟

برای انجام این کار:

/Run را از منوی Start اجرا کنید.
۲/ در Run عبارت gpedit.msc را تایپ کرده و OK را کلیک کنید.
۳/ منتظر بمانید تا Group Policy اجرا شود.
۴/ در بخش Local Computer Policy و زیر Computer Configuration گزینه Administrative Templates را گسترش دهید. ( با کلیک بر روی علامت + کار آن انجام دهید )
۵/ در لیست باز شده گزینه Network را نیز گسترش دهید.
۶/ حال در این لیست Qos Packet Scheduler را انتخاب کنید.
۷/ به گزینه هایی که در سمت راست ظاهر می شوند دقت کنید.
۸ .بر روی Limit reservable bandwidth کلیک راست کرده و Properties را کلیک کنید.
۹/ پس از اینکه پنجره Limit reservable bandwidth Properties باز شد در برگه Setting و در زیر Limit reservable bandwidth گزینه Enabled را انتخاب کنید.
۱۰/ مشاهده می کنید که با انتخاب آن در روبروی Bandwidth Limit مقدار پیش فرض آن یعنی ۲۰ درصد به نمایش در می آید.
۱۱/به جای عدد ۲۰ مقدار ۰ را تایپ کرده و OK را کلیک کنید.
۱۲/حال به Connection که به وسیله آن به اینترنت وصل می شوید رفته و بر روی دکمه Properties کلیک کنید.
۱۳/به برگه Networking بروید و دقت کنید که Packet Scheduler فعال باشد (تیک کنار آن مشاهده شود).
۱۴/ این پنجره را OK کنید.
۱۵/کامپیوتر خود را Restart کنید.
این کار را می توانید با نرم افزارهای قدرتمند بهینه سازی ویندوز مثلTuneUp Utilities خیلی سریعتر و راحتر انجام دهید.
برای بازگشت به حالت پیش فرض هم می توانید مسیر فوق را دنبال کرده و بجای ۰ عدد ۲۰ را قرار دهی 




هزینه استفاده از اینترنت Dial-up خود را کاهش دهید!
نوشته شده در چهار شنبه 13 دی 1398
بازدید : 578
نویسنده : Alireza


 

دیگر صحبت از اینترنت Dial-up کم سرعت کشور ما به موضوعی تکراری تبدیل شده است. بر خلاف کشورهای نه چندان پیشرفته دیگر ، کاربران ایرانی همچنان برای اتصال به اینترنت از سرویس های اینترنت Dial-up استفاده میکنند و تعداد کاربرانی هم که از ADSL استفاده میکنند ناچیز است. ترفندها و نرم افزارهای افزایش سرعت اینترنت Dial-up هم در عمل افزایش سرعتی را به بار نمی آورد چون به نوعی آب از سرچشمه گل آلود است. در این زمان بهترین کار یادگرفتن ترفندهای چگونگی استفاده بهینه از اینترنت Dial-up است. به طوریکه با کمترین سرعت ، بیشترین بازدهی را داشته باشد. این ترفندها بر اساس تجربیات شخصی به دست آمده اند ، در نتیجه با عمل به آنها میتوانید مطمئن باشید استفاده بهینه ای از سرعت کم اینترنت خود داشته اید.

1- برای اتصال به اینترنت با خطوط تلفن ، از قانون کاهش تعرفه های مخابرات بعد از ساعت 21 الی 8 صبح استفاده کنید. (مشاهده تعرفه تلفن ثابت در مکالمات شهری در سایت مخابرات)

2- خطوط آنالوگ خود را به دیجیتال تبدیل کنید. تون به جای پالس تا سرعت داده های شما در اینترنت بیشتر شود.

3- در صورتی که هنوز از کارت اینترنت استفاده می کنید از کارت های شبانه که اکثرأ رایگان هستند استفاده کنید.

4- نگذارید وقتتان سرگرم بررسی یک سایت شود ، اگر سایت را می توانید Save کنید تا در حالت آفلاین آنرا مطالعه کنید.

5- کامپیوتر خود را هر از چند گاهی Defrag کنید تا تمام سیستم عاملتان منظم و یک پارچه شود.

6- در هنگام ارتباط به اینترنت برنامه های غیر ضروری را ببندید.

7- اگر می خواهید فایلی را دانلود کنید به حجم و همچنین در صورت رمز گذاری از صحت رمز آن اگاه شوید.

8- برای دانلود فایل حتماً از نرم افزارهای مدیریت دانلود استفاده کنید تا در صورت دیسکانکت شدن میزان حجم دانلود شده را حفظ کنید ؛ هیچ تضمینی وجود ندارد در 99% ، اینترنت شما قطع نشود.

9- یک آنتی ویروس و فایروال قوی و به روز میتواند بسیار به شما کمک کند. کافی است یک کرم اینترنتی بر روی سیستم شما لانه کرده باشد تا فضای زیادی از پهنای باند شما را اشغال کند.

10- اگر از سرویس های هوشمند استفاده میکنید دقت کنید از سرویس هوشمند یک ISP خوب و معتبر وارد شوید. سرویس های هوشمند با همدیگر متفاوت هستند.

11- آپدیت های اتوماتیک ویندوز و برنامه های مختلف همانند Acrobat Reader را غیرفعال کنید تا در هنگام کار سرعت تان بی دلیل کاهش نیابد.

12- از مرورگرهای خوب و قدرتمند همانند فایرفاکس ، اپرا و سافاری به جای مرورگر IE استفاده کنید. فراموش نکنید IE (به ویژه نسخه 6) بسیار مرورگر ضعیفی است.

13- نرم افزارهای خاصی وجود دارند که با کم کردن حجم عکس های مشاهده شده در مرورگر به نوعی سرعت کار شما را بالا میبرند ، این نرم افزارها نیز به کمک شما می آیند.

14- اگر از مرورگر فایرفاکس استفاده میکنید افزونه هایی همانند AdBlock ، تبلیغات تصویری مزاحم موجود در صفحات اینترنتی را به طور اتوماتیک برای شما مسدود میکنند.

15- اگر سرعت اینترنت تان واقعأ اسفناک است ، قابلیت نمایش تصاویر را در مرورگرتان غیرفعال کنید تا فقط متن صفحات را مشاهده کنید.

16- ترفندهای جستجو در موتورهای جستجو که در دنیای ترفند نیز آموزش داده شده اند را فرا بگیرید. وقت شما ارزش دارد پس نباید آن را با جستجوی غلط هدر دهید.

17- به جای ارسال تصاویر یا آهنگ ها از طریق Send File یاهو مسنجر ، لینک دانلود آنها را در اینترنت بیابید و به دوستتان بدهید.

18- با استفاده از ابزارهای مخصوص ، تبلیغات موجود در یاهو مسنجر را حذف کنید.

19- بسیاری از برنامه ها ، فایل ها و آهنگ هایی که شما در سیستم تان دارید قبلأ توسط افراد دیگر در اینترنت آپلود شده اند. پس اگر دوستتان به آنها نیاز داشت به جای آپلود آنها در فضاهای اینترنتی سعی کنید لینک دانلود آنها را بیابید.

20- با استفاده از نرم افزارهای مخصوص ، میزان استفاده خود از اینترنت در بازه های زمانی مختلف را بسنجید و ببینید تا چه حد درست و به جا از اینترنت استفاده کرده اید. به عنوان مثال ببینید در این 2 ساعتی که آنلاین بوده اید چه کار مفید و چه کار غیر مفیدی انجام داده اید.